vrijdag 8 oktober 2010

Herfstkamp 2010

Net zoals vorig jaar trokken we voor ons herfstkamp naar Recreatiedomein Keiheuvel te Balen.

De jongste groep was volledig in de ban van de superhelden Mega Mindy en Mega Toby. De eerste dag moesten ze via allerlei opdrachten helpen om boeven te verslaan. De volgende dag werden ze getraind om volwaardige helpers te worden van het Mega Team. Door boscluedo in combinatie met kwartet te spelen konden ze een misdaad ophelderen en met het avondspel werden ze wel echte helden.

De leden van de oudste groep fungeerden de eerste dag als boeven of hielpen de opdrachten van de jongsten tot een goed einde te brengen. De volgende dag werden zij zelf getest in een woordzoekerspel (zoektocht in de stad met voor ieder goed antwoord of opdracht een sleutelwoord). Ook de sportieve capaciteiten werden op de proef gesteld.

Het kamp werd afgesloten met een verrassingsdag. Met z’n allen een dagje naar Center Parcs De Vossemeren. Wat een plezier. Eerst het pirateneiland verkennen en dan het subtropisch zwembad in. Van het zwembad naar de stroomversnelling, de glijbanen, het koraalbad, de jacuzzi, het buitenbad en de spectaculaire wildwaterbaan. Geen plaatsje dat niet werd getest. Een dag met alleen maar blije gezichten. En of dat alles nog niet genoeg was werd de laatste dag nog afgesloten met een spetterende Halloweenfuif.

Het was een prachtig kamp en allen hebben we er enorm van genoten. Nu maar beginnen verlangen naar ons Paaskamp.