zaterdag 13 februari 2010

Afrikaanse solidariteitsavond

De Rode Valken Brugge willen Gambiaanse dorpskinderen een betere toekomst bieden. Hun knutselwerkjes zijn al door een studente naar de kinderen in Gambia gebracht en ze proberen ook wat geld bij elkaar te verzamelen. Samen met de ‘Vriendenkring Rode Valken Brugge’ richten ze op zaterdag 13 maart vanaf 19 uur een grote solidariteitsavond in voor iedereen. De volledige opbrengst van deze avond wordt geschonken aan het West-Vlaamse project ‘Picca’ dat een schooltje in Gambia gebouwd heeft. De solidariteitsavond vindt plaats in Gemeenschapsschool ‘De Regenboog’, Karel Ledeganckstraat 3, Sint-Pieters.

Naast diverse activiteiten zoals een Afrikaanse dans, kunt u die avond meegenieten van de heerlijke Gambiaanse keuken. Gambiaanse dames serveren voor u een unieke ‘chicken domoda’, gevolgd door een typisch dessert uit hun land.

Vooraf inschrijven tegen 6 maart 2010 is noodzakelijk. Dit kan door overschrijving van 10 € per persoon (6 € per kind onder de 12 jaar) op rek. nr. 001-2862428-34 van ‘Vriendenkring Rode Valken Brugge’ met vermelding van aantal volwassenen + aantal kinderen onder de 12 jaar.

Nog een kleine tip: heb je soms ook te veel ‘kluttergeld’ in je zakken? Je kunt het die avond kwijt door mee te bouwen aan het muntentapijt van de Rode Valken!